YUBAC Basketball Camp | Korak ispred svih
242
post-template-default,single,single-post,postid-242,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Korak ispred svih

blic12

Korak ispred svih

Jubilej 15 godina YUBAC FRUTELLA kampa (12)

blic12

 

Često je YUBAC, po organizaciji, stručnosti i idejama, išao nekoliko koraka ispred Evrope, a poslednja ponuda jednog giganta u proizvodnji sportske opreme – da program kampa za bekove podvede pod svoj brend, potvrđuje baš to.

Milan Opačić
Amerika u Srbiji
– Zašto bi naša deca odlazila u Ameriku na specijalističke kampove, kada sve uslove za usavršavanje mogu da dobiju ovde, u Srbiji, na Kopaoniku. Još jednom pozivam sve zainteresovane da se prijave za gostovanje najpoznatijeg američkog kampa „Fajv-star“ koji počinje s radom 6. avgusta, a na čijem čelu je Skot Adubato, trener iz Memfis Grizlija – kaže Opačić.

Uz nadzor glavnog trenera Zorana Sretenovića, polaznici kampa koji su se opredelili za specijalizaciju na spoljnim pozicijama s oduševljenjem iznose utiske. Ovog leta na Kopaoniku je učešće uzeo 91 igrač iz preko 20 zemalja, a Sretenović ističe odlične uslove za rad, košarkašku atmosferu i želju najmlađih da se usavrše na ovoj važnoj poziciji.

– Uspeli smo nešto što nije pošlo za rukom mnogo većim kompanijama – da napravimo kamp za bekove u kojem su učešće uzela i brojna deca iz inostranstva. Zahvaljujući energiji trenera i dobroj organizaciji, radili smo na jedanaest koševa, i za sedam dana smo odradili program koji će pomoći mnogima u igri, specijalno na pozicijama jedan, dva i tri. Kamperima sam prenosio iskustvo i znanje koje sam stekao na studijskom boravku u Americi – kaže Sretenović.

Nova prilika za rad sa Sretenovićem je od 30. jula do 6. avgusta, kada će biti održana nova smena kampa za bekove u kojoj će učestvovati i američki trener iz Čikago bulsa – Adam Tatalović.

Direktor kampa Milan Opačić još jednom sa zadovoljstvom konstatuje da radna proslava jubileja kampa protiče u najboljem mogućem redu.

– Obeležavajući 15. rođendan, YUBAC je napravio iskorak, pre svega u stručnom radu. Ovoga puta oni su došli iz celog sveta, od Australije do Amerike. Treneri Zoran Prelević, Veselin Matić, Marin Sedlaček, Zoran Sretenović, Dragan Nikitović samo su deo „struke“ koja je obeležila prvih dvadeset dana. Takođe, igrači Željko Rebrača, Petar Popović, Dragoljub Vidačić su demonstrirali umeće, a to će u narednim smenama uraditi Dejan Tomašević, Blagota Sekulić. Zahvaljujući svom sponzorskom timu YUBAC, koji predvodi „Fruttela“, beležimo pobede i zadržavamo visok standard – poručuje Milan Opačić.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.