Coca Cola je najveća kompanija na svetu za proizvodnju pića, koja osvežava potrošače sa više od 500 gaziranih i negaziranih vrsta pića. Kompanija ima najduži spisak brendova u industriji bezalkoholnih pića, koji uključuje 20 brendova.

Ovaj sveprisutni brend je usađen u kulturni okvir i svakodnevni život muzičkih, filmskih i sportskih ikona, u toj meri da je deo njihovog prirodnog okruženja. I veliki Michael Jordan and LeBron James su bili deo reklamne kampanje.

Coca-Cola HBC Srbija jedna je od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena je punionica Kompanije Coca-Cola. Coca-Cola HBC Srbija posluje u Srbiji od 1997. godine

Ova kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman kvalitetnih brendova za oko 7.900.000 stanovnika Srbije, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Coca Cola je dugogodišnji generalni sponzor Yubac kampa i najvažniji partner u održavanju visokog kvaliteta i ugleda u sportskom svetu. Zahvaljujući našem sponzoru, svi učesnici mogu da uživaju i osvežavavaju se  Coca Colom, Rosa vodom i svim ostalim napicima iz asortimana kompanije.

TOP