MK Mountain Resort je osnovan 2008. godine, u okviru holding kompanije MK Group, jednog od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji, u čijem sastavu se nalazi više od 35 povezanih preduzeća u zemlji i inostranstvu.

Resort čine Grand Hotel & Spa ****, Family Hotel Angella **** i Apartmani Konaci****. Svi objekti nalaze se u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka, na 1770 m n.v.

Sa više od 1300 ležaja, MK Mountain Resort predstavlja najveći hotelski kompleks na Kopaoniku. Kompletan smeštajni kapacitet uz prateće sadržaje je renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima.

Primena svetskih trendova i efikasne poslovne strategije, za kratko vreme rezultirali su revitalizacijom hotelskog kompleksa, a destinaciju vratili na mapu najpopularnijih ski centara u regionu, što je kompaniji donelo brojne nagrade i priznanja u sferi turističke privrede.

Podrška koju MK Resort pruža Yubac kampu je od presudne važnosti za visok standard kampa. Svi kapaciteti koje Yubac koristi u procesu realizacije kampa – hotelski smeštaj, sala hotela Grand, otvoreni tereni, spa centar… su visoke kategorije. Na partnerskoj osnovi, uz pomoć njihovog menadžmenta i osoblja, u prilici smo da omogućimo svim našim gostima lep i prijatan boravak.

TOP