Treneri

Dragi kamperi,
Čini mi posebno zadovoljstvo i vraća me u mnoga lepa sećanja mogućnost da Vam poželim dobrodošlicu u YUBAC kamp. Ja sam počeo isto kao i Vi, u kampu i po programu slčnom onome koji imate. Ne mislim da je preterivanje reći da bez ovakve pomoći možda ne bih bio ono što jesam. Svakako, posebno treba podsetiti da svi dosadašnji učesnici YUBAC kampa nisu postali profesionalni košarkaši, a ta stvar je u duši ovog programa. Osnovna ideja koja prati ovaj dogadjaj je zasnovana na podizanju igračkih kvaliteta, korišćenja svih potencijala, ali ono što se ne sme zaboraviti, i podizanju ljudskih kvaliteta. Cilj ovog kampa je jednostavno NAPREDAK. Ljudska i sportska sposobnost su glavne oblasti našeg zajedničkog rada. Mi ćemo nastojati da od Vas učesnika napravimo trajne pobednike. Pobednike na košarkaškom terenu i u najvećoj igri u kojoj ćete ikada učestvovati – igri života. Počastvovan sam što ću biti sa Vama i želim Vam srećan i nezaboravan doživljaj.

Srdačno Vaš,
Zoran Sretenović

glavni treneri

Jovica Arsić
Trener kampa za šutere
Pomoćni trener reprezentacije Jugoslavije na evropskom prvenstvu u Turskoj 2001, glavni trener reprezentacije Makedonije.
Dragoljub Vidačić
Trener kampa za bekove
Igrač Crvene Zvezde, Partizana, Hemofarma, četvorostruki prvak bivše Jugoslavije, pomoćni trener Crvene Zvezde.
Mikica Marković
Trener Game kampa
Dragan Vuković
Trener kampa za devojke
Trener ženskih reprezentacija Srbije, treće mesto na svetskom juniorskom prvenstvu za devojke.
Vlada Djurović
Trener PRO kampa
Trener Crvene Zvezde, Panionisa, Arisa, AEK-a, Asvela, Lietuvos Ritasa. Šampion Jugoslavije sa Šibenkom i Zadrom.

sa nama rade

Mikica Marković, Marko Cvetković, Slobodan Bjelica, Aleksandar Virijević, Vladeta Popović, Oliver Kostić, Ernest Rađen, Mirko Ocokoljić, Miloš Mitrović, Predrag Stanojčić, Viktor Antič, Milan Mitrović, Đuro Majkić, Marko Boras, Miodrag Perišić, Igor Mirković, Vladan Dragosavac, Miljan Nikolić, Milan Mandarić, Marko Filipović.
Naši treneri izabrani su da svojom pažnjom i znanjem pomognu svakom kamperu da razvije svoj potencijal. Njihova stručnost i profesionalnost, iskustvo i pedagoško umeće, pokazaće se na svakoj utakmici, treningu i celodnevnom druženju sa kamperima!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram