Demonstratori

Košarka ima posebno mesto u mom životu. Iskreno, prvo sam želeo da budem fudbaler, međutim, prst sudbine odveo me je na košarkašku stranu. Mnogo znoja, rada, lepih trenutaka ali i razočaranja je iza mene, međutim, nikada mi nije palo na pamet da odustanem. I baš to želim da vam poručim. Siguran sam da su među vama budući reprezentativci, igrači koji će jednog dana ostaviti trag u ovom sportu. Ne padajte na prvoj prepreci, neka vam sve to bude samo motiv da na sledećem treningu ili sledećoj utakmici pokažete još više. Neka vas nepravde ne bole, neka vas stimulišu.
Druženje i rad na kampu daće vam osnove za prave košarkaške korake. Sa vama su treneri sa kojima sam i ja radio i siguran sam da mogu da vam daju dobru osnovu za dalji razvoj. To su neke stvari koje će te pamtiti i kada postanete pravi igrači.

Srdačno vaš,
Vasa Micić

kako to rade najbolji

Najpoznatiji domaći igrači i reprezentativci su bili demonstratori na našem kampu:
Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Boban Marjanović, Sonja Vasić, Nemanja Dangubić, Vladimir Stimac, D. Tomašević, D. Vidačić, I. Rakočević, S. Obradović, V. Šćepanović, Dj. Ostojić, J. Stanojević, S. Tošić, Ž. Čabarkapa, B. Sekulić, S. Bukvić, J. Marković, B. Stošić, V. Djokić, Z. Bolić, V. Radmanović, S. Vujačić, B. Sekulić, R. Nesterović.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram