Košarka ima posebno mesto u mom životu. Iskreno, prvo sam želeo da budem fudbaler, međutim, prst sudbine odveo me je na košarkašku stranu. Mnogo znoja, rada, lepih trenutaka ali I razočaranja je iza mene, međutim, nikada mi nije palo na pamet da odustanem. I baš to želim da vam poručim. Siguran sam da su među vama budući reprezentativci, igrači koji će jednog dana ostaviti trag u ovom sportu. Ne padajte na prvoj prepreci, neka vam sve to bude samo motiv da na sledećem treningu ili sledećoj utakmici pokažete još više. Neka vas nepravde ne bole, neka vas stimulišu.

Druženje i rad na Kopaoniku daće vam osnove za prave košarkaške korake. Sa vama su treneri sa kojima sam i ja radio i siguran sam da mogu da vam daju dobru osnovu za dalji razvoj. To su neke stvari koje će te pamtiti i kada postanete pravi igrači. Znam da su među vama budući Teodosići, Bjelice, Krstići… Vidimo se na Kopu!

Vaš Vasa Micić

Najpoznatiji domaći igrači i reprezentativci su demonstratori na našem kampu: N. Bjelica, D. Tomašević, D. Vidačić, I. Rakočević, S. Obradović, V. Šćepanović, Dj. Ostojić, J. Stanojević, S. Tošić, Ž. Čabarkapa, B. Sekulić, S. Bukvić, J. Marković, B. Stošić, V. Djokić, Z. Bolić, V. Radmanović, S. Vujačić, B. Sekulić i R. Nesterović i drugi strani gosti-košarkaši-demonstratori iz inostranstva.

TOP