Pitanja

kamp info, prevoz, smeštaj, plaćanje ...

Dole su neka od pitanja koja ste nam najčešće postavljali u vezi kampa.
Ako nisi pronašao odgovor na tvoje pitanje, kontaktiraj nas e-poštom ili telefonom.
Prevoz
Kamp info
Smeštaj 
Plaćanje
Razno
Ukoliko ne koristiš naš prevoz, nego će te roditelji dovesti na kamp, očekujemo da na dan početka svoje smene budeš na kampu najkasnije do 13:00 časova. Toga dana krećemo sa večerom, ali moraš imati dovoljno vremena da se smestiš u sobu i upoznaš nove drugare.
Nije preporučljivo, osim ako ne dolaziš iz inostranstva, pa ti je to neophodno zbog dugog puta. U tom slučaju možemo da ti rezervišemo sobu u nekom od hotela u Beogradu, ali to je usluga koja nije uračunata u cenu kampa, pa se naravno dodatno plaća. Podrazumeva se da ćeš nas o tome blagovremeno obavestiti. Veoma često se događa da se kamperima toliko dopadne naš kamp, da odluče da boravak produže na još jednu smenu. Ukoliko nas o tome obaveste na vreme, naravno da to neće biti problem.
Tačno je da organizujemo prevoz na relaciji Beograd-Kamp-Beograd, ali on na žalost nije besplatan, pošto mi nemamo sopstveni autobus već ga po potrebi iznajmljujemo kako bi naši kamperi udobno i bezbedno stigli na kamp. S obzirom na to da se uvek trudimo da našim kamperima obezbedimo najpovoljnije moguće uslove, pobrinuli smo se da i da cena prevoza bude veoma popularna.
Autobus će na dan početka smene biti ispred hotela 88 Rooms, Takovska ulica br. 49 u 08:30. Tada bi trebalo da stignu i svi kamperi, a polazak je tačno u 10:00. Autobus ide direktno na kamp, jer toga dana služi isključivo za našu upotrebu. Mesto u autobusu ćeš rezervisati tako što ćeš prilikom prijave za kamp uplatiti i iznos za prevoz. Broj putnika je ograničen i ukoliko na tvojoj prijavi nije navedeno da koristiš naš prevoz i ukoliko ne uplatiš navedeni iznos na vreme, nećeš biti u mogućnosti da putuješ sa nama.
Za naše kampere iz inostranstva, omogućili smo jednu posebnu pogodnost. Moguće je, naime, da ih sačekamo na aerodromu, posebno ako je reč o većem broju dece. Ovo je takođe jedna od usluga koja se dodatno plaća, a da bi bila moguća i za vašeg sina, obavestite nas na vreme o detaljima leta, bilo putem e-maila ili direktno telefonom.
U tom slučaju ćemo pokušati da uradimo sve što je u našoj moći kako bismo vam omogućili prevoz ili čak noćenje u nekom hotelu ukoliko je to neophodno, a sve pod uslovom da nas o tome informišete na vreme.
Mi vas nećemo zvati ukoliko je vaše dete stiglo na kamp, već samo ukoliko nije. U svakoj smeni našeg kampa bude po nekoliko stotina dečaka i devojčica i prosto je nemoguće obavestiti svakog od njihovih roditelja. Nas savet je da se dogovorite sa svojim detetom da se javi kući čim se bude smestilo. Ukoliko poseduje mobilni telefon, možete ga i vi pozvati, ali neka vas ne čudi ako bude nedostupno, jer se u pojedinim deonicama puta gubi signal. Osim toga u svakoj sobi postoji telefon, tako da ne bi trebalo da bude nikakvih problema.
Mi ćemo se truditi da vreme povratka iskombinujemo sa vremenom polaska tvog aviona, naravno ako je to moguće. Vrlo je bitno da planiraš povratak tako da on ne remeti ceremoniju zatvaranja kampa, koja svim kamperima ostaje u lepom sećanju.
Posavetovaćemo te šta ti je neophodno, a ti ćeš naravno dodati sve ono što budeš smatrao da ti može zatrebati. Ponesi: 12 pari čarapa, 2 para košarkaških patika, 7 majica sa kratkim rukavima, 1 duks, 5 šortseva, džemper i par farmerki i naravno pribor za ličnu higijenu. Od nas ćeš kao što znaš dobiti vrlo kvalitetan komplet u kome ćeš trenirati i igrati utakmice. Ako je neko od tvojih drugova bio na našem kampu prošle godine onda ti je poznato da taj komplet obuhvata šorts i majicu.
Kada budeš stigao na kamp, bićeš obavešten o mogućnosti da svoj novac i sve vredne stvari predaš u tzv. Banku kampa. Na taj način ćeš izbeći mogućnost da ti novac bude ukraden ili da ga sam izgubiš. Deo novca možeš podizati svakog dana u tačno odredeno vreme tokom čitavog boravka, a preostali iznos će ti u potpunosti biti vraćen po završetku smene. Ova usluga nije obavezna, ali zapamti da kamp ne snosi odgovornost za ukradene ili izgubljene stvari.
07:30 Ustajanje
08:00 Doručak
09:30- 10.00 Timski Sastanak
09:30 – 12:00 Trening 1
12:00 Predavanje nekog od naših najpoznatijih trenera
13:00- 14.00 Ručak
14:00 – 16:00 Odmor
16:00 – 16:30 Sastanak ekipe
6:30 – 17:00 Zagrevanje
17:00 – 18:30 Trening 2
19:30 Večera
20:30 – 20:00 Takmičenje
22:00 Sastanak trenera
23:00 Spavanje
U cilju održanja takmčarskog nivoa, organizuju se tzv.selektivni treninzi kako se ne bi dogodilo da mladi igrači dođu u situaciju da se takmiče sa mnogo iskusnijima. Treneri na selektivnim treninzima procenjuju sposobnosti svakog kampera i vode evidenciju o tome. Nakon toga zajednički odlučuju o formiranju ekipa.
Od svog trenera, koji je za to kompetentan, možeš tražiti informaciju o tome, a ukoliko to ne učiniš, na tvoj zahtev ćemo ti obezbediti informaciju po završetku kampa.
Kako da ne, svaka smena na kampu se tradicionalno završava ceremonijom dodele nagrada najuspešnijim kamperima u raznim kategorijama. U ovom trenutku je tajna kakve će te nagrade biti, ali ćeš imati priliku da to saznaš, ako se ovog leta budeš družio sa nama.
Opšti kamp je namenjen dečacima i devojčicama starosti između 12 i 15 godina. U zavisnosti od uzrasta i prethodnog znanja polaznika ovaj program je podeljen u tri nivoa od kojih vam svaki omogućava da poboljšate svoju tehniku.
Takođe organizujemo i različite specijalističke kampove, osmišljene od strane eminentnih stručnjaka jugoslovenske škole košarke. Izbor odgovarajućeg kampa, uz treninge, instrukcije i predavanja, pomoći će ti da usavršiš svoje košarkaško umeće.
Specijalistički kampovi: Jedini zahtev je budeš spreman/a za ozbiljan rad i naravno da nisi mlađi/a od 15 niti stariji/a od 19 godina.
Ukoliko se odlučiš za PRO CAMP, imaćeš mogućnost da biraš na koje ćeš stvari staviti akcenat. Ukoliko to bude fizička priprema, daćemo ti mnoštvo korisnih saveta koji u kombinaciji sa brižljivo odabranim vežbama mogu poboljšati tvoje sposobnosti i podići ih na viši nivo.
To je naša praksa već godinama unazad. Priprema vašeg kluba u saradnji sa YUBAC-om, može biti višestruko korisna. Osim klimatskih uslova koji su idealni za treniranje, pruža vam se prilika da bar na kratko budete deo našeg uspešnog tima. 
Zahtev za izbor cimera ćemo uvažiti samo u slučaju da bude mesta. Ako po dolasku ne budu bili smešteni zajedno, ukoliko je to u našoj moći, pokušaćemo da ih smestimo u istu sobu do kraja večeri.
O tome ne morate da brinete, jer je trener smešten zajedno sa decom na svakom spratu. On u svakom trenutku vodi računa o njihovim aktivnostima, čak zajedno sa njima ide i na obroke.
Mi smo uvek raspoloženi da omogućimo dolazak, kako trenerima, tako i roditeljima koji žele da prate aktivnosti dece, pod uslovom da njihovo prisustvo ne remeti rad na kampu.
Jelovnik je napravljen u saradnji sa vodećim stručnjacima u oblasti ishrane sportista, a prilagođen je uzrastu i naporima kampera.
Najvažnija stvar je da nas o tome na vreme obavestite, kako bismo informaciju prosledili upravi restorana. Molimo vas da svoje specijalne zahteve obavezno naznačite na prijavi za kamp ili da nas obavestite najmanje dve nedelje pre početka kampa putem telefona ili e-pošte.
Ne, za tako nešto nema ni potrebe, jer ćeš imati tri vrlo kvalitetna obroka, a ponekad će i pica biti na meniju pošto nam je poznato da vam je to jedno od omiljenih jela.
DA.
Cena kampa je 350 EUR u dinarskoj protivvrednosti.
U cenu je uključen smeštaj, tri obroka, oprema i trenažni proces. Prevoz se posebno plaća.
Depozit koji je ujedno i prva rata, u iznosu od 50 eur u dinarskoj protivvrednosti (za kampere u zemlji), treba uplatiti što pre, bilo lično bilo na naš žiro-racun, jer je to jedini garant tvog mesta.
Ostatak novca bi trebalo isplatiti do dolaska na kamp. Kod otkaza organiztor zadržava pravo naknade za administrativne troškove, a glavnica će vam biti vraćena ukoliko otkaz najavite najmanje dve nedelje pre početka kampa.
Kamp ima svog lekara, koji je na raspolaganju 24 sata.
Kontaktiraj Ninu putem telefona:
Tel.: + 381 62 471 040
E-mail: yubac@yubac.rs
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram