7DAYS

Chipita je osnovana u Grčkoj 1973. godine kao kompanija za proizvodnju i prodaju slanih grickalica. U to vreme, glavni proizvodi bile su Extra kukuruzne grickalice sa ukusom sira, za kojima je 1988. godine usledio čips od krompira.

Godine 1991. na tržištu se pojavio kroasan 7DAYS – pojedinačno pakovano pecivo sa dugim rokom trajanja, a malo kasnije stigli su i kroasani 7DAYS mini. Nekoliko godina kasnije – 1995. godine – inovativna grickalica Bake Rolls osvojila je tržište i postala omiljena među potrošačima.

Kompanija Chipita je na međunarodnom planu prisutna u četiri glavne proizvodne grane – kroasani i slični proizvodi od testa, slane grickalice (Bake Rolls), kolači i konditorski proizvodi.

Chipita proizvodi se iz 19 proizvodnih pogona, koje poseduju u 11 različitih zemalja, isporučuju potrošačima u ukupno 66 zemalja, direktno ili preko strateških partnera.

Veoma smo ponosni na deceniju dugo sponzorstvo od strane ovog kvalitetnog, prepoznatljivog i voljenog prehrambenog brenda. Posebno se njihovim proizvodima raduju učesnici našeg kampa, jer su kroasani, mini kroasani, chipicao, cake bar u svim ukusima, i ostali proizvodi, sastavni deo našeg menija. Našim kamperima su ovi proizvodi u šuškavim pakovanjima, glavna poslastica, kao i izvor energije za treninge i takmičenja.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram